Hoe ga ik te werk?

De energie mag weer gaan stromen.

Een sessie begint met het in kaart brengen van de vitaliteit van het energetisch lichaam :

  • Omvat de aura mooi het fysieke lichaam ?
  • Is de aura sterk en onbeschadigd ?
  • Stroomt de energie zoals het hoort ?
  • Welke energieën horen er niet te zijn ? (entiteiten, energie van andere personen of plaatsen …)

De fijne etherische energie die we meekrijgen bij onze geboorte moet intens stromen en alle orgaanstromen en chakra’s voeden. De hoofdchakra’s voeden op hun beurt onze belangrijkste endocriene klieren. Dit energetisch systeem in balans is een voorwaarde voor een autonoom zenuwstelsel in balans en draagt bijgevolg bij aan een goede gezondheid.

Het innerlijke geeft antwoord op al onze vragen, maar we moeten de vragen wel stellen…

Ons lichaam is de spiegel van onze gevoelswereld, van ons innerlijke.

Als het lichaam ergens een onbalans vertoont, is daar altijd een reden voor, niets gebeurt zo maar. Het lichaam spreekt.

Tijdens een Spectrum sessie ontdekken we wat er leeft op ons onderbewustzijn. Als het lichaam een onbalans vertoont, is er altijd iets gebeurd. We gaan op zoek naar wat er is gebeurd, wanneer het is gebeurd, wie was erbij betrokken en welke emoties heeft het lichaam niet kunnen loslaten.

We omzeilen het ego en spreken de aangeboren wijsheid aan. Als het bewust verlangen (bv. Ik wil een fijne relatie) en hetgeen er op ons onderbewustzijn leeft (bv. Ik ben het niet waard, ik verdien dit niet) niet in overeenstemming is, dan zal wat leeft op het onderbewustzijn (ik verdien dit niet) de bovenhand nemen. Met andere woorden, ons onderbewustzijn stuurt ons leven.

In een sessie dienen zich spontaan thema’s aan die inzichten opleveren.

Op een eenvoudige en natuurlijke wijze worden de karmische lasten en problemen over generaties heen, opgeruimd (karma, herinneringen, bindingen, geloftes, eden, (ban)vloeken…). Het karmisch en cellulair geheugen wordt gezuiverd.

 Lichaam en geest worden terug samen gebracht.

De praktische kant

Een sessie begint met een kort gesprek waar alles aan bod kan komen. De eigenlijke sessie verloopt in stilte en is ontspannend. De persoon blijft volledig aangekleed. Comfortabele kleding is aangewezen.

Na afloop geef ik feed-back.