Gebruikte technieken

Tijdens een sessie komen de verschillende technieken aan bod. Er hoeft vooraf geen keuze te worden gemaakt, het lichaam geeft dit aan.

Spiritual Response Therapy (SRT)

Met ons mentale denken willen we allemaal hetzelfde: liefde, geluk, gezondheid, financiële voorspoed … Het realiseren van ons vol potentieel wordt belemmerd door allerlei patronen en overtuigingen, gecreëerd in dit en andere levens en die op ons onderbewustzijn vast zitten en onze manier van leven bepalen. Spiritual Response Therapy is een krachtige en exacte manier om onmiddellijk het onderbewustzijn te onderzoeken en op een snelle manier te bevrijden van negatieve overtuigingen, ervaringen, emoties en programmeringen en ze te vervangen door positieve energie en innerlijke vrede. Spiritual Response Therapy draagt bij tot een rijk vervullend leven, een leven in harmonie, vrede, liefde, vreugde, voorspoed, gezondheid en begrip.

Verandering is een van de belangrijkste factoren in ons menselijk leven en het is van vitaal belang op het spirituele pad van het zich ontplooiende Spiritueel Wezen. Dit is een pad van ondervinding, leren en groeien. Spiritual Response Therapy kan veel veranderingen in gang zetten.

Spiritual Restructuring (SpR)

Spiritual Restructuring (SpR) is gebaseerd op Spiritual Response Therapy en combineert aspecten van kinesiologie, acupressuur, voeding en andere healing technieken.

SpR brengt de spirituele en fysieke aspecten in een holistisch healingsysteem bij elkaar.

Nadiki

De behandeling zorgt dat de levensenergie of ki stroomt tot in de kleinste nadi (energiebanen) en dat zo het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd wordt. 

Het energielichaam (chakra’s, meridianen, orgaanstromen) worden ontdaan van alle parasitaire energieën die de fysische en psychologische capaciteiten van iemand kunnen aantasten.

Er wordt gewerkt in het niet-zichtbare energielichaam of bioplasmalichaam dat een beschermend krachtveld is rond het fysieke lichaam.

Kleur- of lichttherapie

Naargelang de behoefte kan een spectrum therapy behandeling ondersteund worden door licht- of kleurtherapie.

“BIOPTRON Lichttherapie werkt op natuurlijke wijze door de herstellende en balancerende werkingen van het lichaam te ondersteunen, en zo de genezende mogelijkheden van het lichaam zelf te ontketenen. Eens de energie van het licht aan het weefsel geleverd is, wordt het proces van Biostimulatie bevorderd (wat betekent dat verschillende biologische processen in organismen worden gestimuleerd op een positieve wijze, en de lichaamsfuncties dus worden verbeterd).”